Медова серія мила від «Апіпродукт»

(Копіювання і поширення даної інформації можливо тільки з посиланням на "Апіпродукт")

Краса та здоров’я тісно пов’язані, а тому важливо обирати такі засоби особистої гігієни, які в першу чергу будуть мати позитивний вплив саме на ваше здоров’я.

Мило – це один з найбільш популярних гігієнічно-косметичних засобів. Археологи виявили, що вже 6 тисяч років тому існувало налагоджене виробництво мила з лужної солі, рослин, попелу, тваринних жирів. Так, скіфські жінки розтирали в порошок деревину кипарису та кедру і додавали до нього воду та ладан. Отриманою маззю мастили тіло, шкіра приємно пахла, а після зняття мазі ставала чистою та доглянутою.

Компанія «Апіпродукт» підтримує стародавні традиції і виготовляє натуральне мило ручної роботи. При цьому поєднує науковий досвід та сучасні технології виготовлення мила. Ми використовуємо гарячий спосіб миловаріння. Перевага такого способу в тому, що ефірні олії та інші добавки кладуться у вже готове мило, з омиленими оліями. А значить трави, мед, екстракти та інші корисності дійсно залишилися в милі та не були розчинені лугом. А ще «гаряче» мило більш шовковисте при намилюванні.

Мило ручної роботи від компанії «Апіпродукт» не містить SLS, парафін, синтетичні продукти, штучні барвники, консерванти, ароматизатори та жири тваринного походження.

До складу нашого натурального мила входять лише рослинні олії (найцінніша оливкова, корисні кокосова та пальмова, незамінна соняшникова, а також соєва, кукурудзяна, касторове), витяжки ефірних олій з рослин (лепехи, м’яти, меліси, чебрецю, лаванди, лимону, апельсину, бергамоту, лемонграссу, майорану, герані, кипарису, евкаліпту, розмарину, базиліку), цілющі рослинні екстракти (кропива сушена, відвар ромашки та календули), а також природні добавки (кембрійська глина, морська сіль, кондитерський ванілін, коров’яче молоко, вівсяні пластівці) і, звичайно, продукти бджільництва (маточне молочко, прополіс, мед, квітковий пилок, віск). В якості мильної основи використовуються натрієві солі жирних кислот, отриманих з натуральної сировини. Так ми отримуємо мило що піклується про вашу шкіру, а окрім того, має неймовірно привабливий натуральний аромат.

Всі інгредієнти мила від компанії «Апіпродукт» в ЗЕЛЕНОМУ СПИСКУ органічної продукції

Кокосова олія  – чудово захищає, зволожує, живить, пом’якшує шкіру. При регулярному використанні протидіє виникненню тріщин на руках та п’ятах. Чинить протизапальну дію. Завдяки її повному засвоєнню клітинами шкіра стає м’якою, ніжною, підтягується, зникають дрібні зморшки. Олія підходить для всіх типів шкіри.
Міститься в усьому нашому милі.

Оливкова олія  – це багате джерело антиоксидантів, вітамінів та мікроелементів. Містить вітаміни А, Е, Д, К, котрі борються з вільними радикалами, протидіють процесам старіння: сприяють загоєнню ран та порізів. Оливкову олія цінять за її зволожуючі та пом’якшуючі властивості. Оливкова олія створює ніжні шовковисті бульбашки, які дуже приємні для шкіри.
Міститься в такому милі: «Мило для справжніх чоловіків», «Жіноча таємниця», «Гірська лаванда».

Пальмова олія – має високі антиоксидантні та відновлювальні властивості. Олія активує ліпідний обмін шкіри, робить її м’якою.
Міститься в такому милі: «Мило для всієї сім’ї», «Ванільний мед», «Мило королівське», «Гірська лаванда», «Вітамінний заряд».

Соняшникова оліяСоняшникова олія – багата вітамінами, особливо Е, та лецитином, захищає шкіру від негативного впливу оточуючого середовища. Окрім того, ця олія має легкий дезінфікуючий ефект. Підходить для сухої тонкої шкіри. Дає гарну піну.
Міститься в такому милі: «Жіноча таємниця», «Мило для всієї сім’ї», «Мило для справжніх чоловіків», «Активний захист», «Мило королівське», «Запашні трави», «Гірська лаванда».

Соєва олія – дає м’яку пухнасту вершкову піну, має зволожуючі властивості.
Міститься в такому милі: «Ванільний мед».

Кукурудзяна олія – має гарні зволожуючі властивості. Сприяє швидкій регенерації клітин, усуває лущення, має омолоджуючий ефект, підвищує еластичність шкіри. Має загоюючі та гіпоалергенні властивості.
Міститься в такому милі: «Мило для всієї сім’ї», «Активний захист», «Мило королівське», «Ванільний мед», «Вітамінний заряд», «Запашні трави», «Гірська лаванда», «Апельсиновий джаз».

Рицинова олія – багата насиченими кислотами із сильним зволожуючим ефектом. Підходить для догляду за шкірою обличчя. Рицинова олія добре бореться з дрібними зморшками, живить та пом’якшує суху та чутливу шкіру.
Міститься в такому милі: «Жіноча таємниця», «Мило для справжніх чоловіків», «Апельсиновий джаз».

Продукти бджільництва при виготовленні мила

В усьому милі від компанії «Апіпродукт» використовується мед, цінність якого пояснюється його пом’якшуючими та живильними властивостями.

Мед стимулює кровообіг та обмінні процеси, підвищує стійкість до дії несприятливих факторів зовнішнього середовища. Мед легко проникає в пори шкіри, живить її та регулює водний баланс, перешкоджає ранній появі зморшок.

Також до складу кожного мила входить і такий продукт медоносної бджоли як віск. За складом віск близький до ряду компонентів, що входять до шкірного жиру. Віск сприяє утворенню тонкої плівки на поверхні шкіри, що перешкоджає її знежирення, добре всмоктується в шкіру, покращує її стан – пом’якшує, омолоджує. В ньому містяться органічні кислоти, вітамін А, а також наявні речовини, які перешкоджають розмноженню мікробів.

Прополіс – сильний натуральний антиоксидант, має високі антиокислювальні властивості, сприяє сповільненню процесів старіння шкіри. Прополісна олія та густу витяжку прополісу ми додаємо в мило «Активний захист» та «Королівське», що дає змогу уникнути відчуття сухості та стягнутості шкіри, знищує шкідливі мікроорганізми, які знаходяться на шкіряному покриві, не порушуючи при цьому природної мікрофлори. Прополіс – це прекрасний засіб для догляду за шкірою, який має антитоксичну, регенеруючу, протизапальну та антибактеріальну дію. Стимулює захисну функцію шкіряного покриву, лікує різні захворювання, має високу антимікробну дію.

Квітковий пилок багатий на амінокислоти, вітаміни, протеїни та інші корисні органічні речовини. Додавання цього продукту до косметичного мила «Вітамінний заряд» надає йому окрім живильних також і протизапальні та тонізуючі властивості. Таке мило відбілює та дезодорує шкіру. Нормалізує роботу сальних залоз, протидіє виникненню вугрів.

 

Маточне молочко, містить протеїни, жири, цукор, мінеральні речовини, різноманітні вітаміни та гормони і є стимулятором клітинного обміну, нормалізує секрецію жирових залоз, тонізує шкіру, покращує її еластичність та сприяє омолодженню. В цьому продукті виявлено гамма-глобулін – протеїн, що забезпечує антимікробний та противірусний імунітет. До складу білків «королівського желе»входять 22 амінокислоти, в тому числі кілька незамінних. В маточному молоці виявлені мікроорганізми. Одна з головних властивостей маточного молочка – омолоджуюча дія на організм. Маточне молочко стимулює клітинний обмін, нормалізує секрецію жирових залоз, сприяє регенерації клітин, покращує тонус та тургор тканин, структуру шкіри, підтягує її. Маточне молочко додаємо до мила «Королівське». Таке мило м’яко очищує, не пересушуючи шкіру. Справжнє мило для справжніх королев!

 

ЛОВИ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД КОЖНОГО МОМЕНТУ В ЖИТТІ!