Місія


Продукти бджільництва – унікальні природні продукти, що не мають аналогів за біологічною та харчовою цінністю.

Бджола – особлива комаха, яка живе на Землі більше 50 мільйонів років та харчується виключно квітами. З нектару вона робить мед, а з пилку – бджолину обніжку та пергу.

Вживаючи ці продукти людина здобуває життєві сили, довголіття та повертає своє здоров’я.

Наша місія – створити натуральні препарати на основі продуктів бджільництва та фіто композицій без втрати їх цінних біологічних властивостей. А також зробити їх доступними для кожного українця, зберігаючи та зміцнюючи здоров’я нації.


Компанія «Апіпродукт» використовує наукову базу та тільки якісну сировину, а тому гарантує безпеку та ефективність усіх препаратів.

 


Компанія «Апіпродукт» завжди прагне зробити внесок у захист довколишнього середовища. При укладенні партнерських угод про придбання продуктів бджільництва та фіто композицій ми враховуємо як було здійснено процес збору продуктів, чи дотримані вимоги екологічної безпеки.

Ми ніколи не проводимо випробування на тваринах.

Ми не використовуємо синтетично виготовлені речовини, барвники, консерванти та ароматизатори, які включаються в обмін речовин людини та руйнують його.


Компанія «Апіпродукт» використовує тільки природні натуральні речовини, що близькі людині.

 


Спрямовані на отримання, виробництво та застосування препаратів наукові та клінічні дослідження, що проводяться спеціалістами, засновані на знаннях про взаємний зв’язок Людини та Природи.

Всі продукти бджільництва мають довгостроковий ефект, широкий спектр дії та направлені на зміцнення та відновлення імунітету людини, тобто його захисних властивостей.


Компанія «Апіпродукт» прагне бути значущим та корисним провідником на шляху до здорового життя, а тому активно просуває ідеї здорового розвитку українців та суспільства в цілому.

 


 

Ми бажаємо кожному з вас знайти свій шлях до здоров’я разом з маленькою божою комахою – бджолою.

 

Вибір за вами! Ми його вже зробили!